Product informatie

Sierpleister:
Sierpleister zorgt voor een decoratieve want in iedere gewenste structuur en kleur. Het hecht op vrijwel elke vet vrije ondergrond, is sterk, blijft lang schoon en geeft het vertrek een ruime indruk.
Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters. De meest bekende hiervan is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol.

Spachtelputz, is een gebonden sierpleister voor muren en wanden. Is vrijwel in elke kleur leverbaar. Doordat spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kan spachtelputz bijvoorbeeld ook op terraswanden en buitengevelisolatie worden afgewerkt met spachtelputz.

Schuurwerk
Schuurwerk, is toe te passen in elk interieur. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit  opdroogt en dus niet meer gesausd hoeft te worden. Schuurwerk is een bewerking die afgewerkt word als een zanderig oppervlakte of als draaien met schaduw werking. Het schuureffect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel. Zowel in direct als indirect licht is dit schuurwerk goed zichtbaar. Schuurwerk is zowel op wanden als plafonds toe te passen. Bij daglicht ziet een schuurwerk er door de verandererende lichtval in de seizoenen, telkens iets anders uit.

Spuitwerk
Spuitwerk kan overal teogepast worden. Op wanden, plafonds, in woonhuizen, kantoorpanden enzovoort. Het is een techiek waarbij vloeibare spack met hoge snelheid door een machien geperst wordt, waardoor kleine korreltjes ontstaan. Dit vormt een schitterend resultaat.

Gips/ pleisteren
Gips wordt voorveel verschillende toepassingen gebruikt. Voor onderlagen , reparaties en afwerking van zowel wanden als plafonds. Dit wordt ook pleisteren genoemd.